Barista Workshops

Barista Workshops

Basis | Koffie-beleving

€39,00 p.p.

Ideaal voor vrijgezellenfeesten en kleine groepen!

Tijdens de basis koffie-beleving laten we u in korte tijd kennis maken met de wereld van koffie. Na ontvangst met iets lekkers laten we u verschillende koffiesoorten proeven, u mag zelf uw eigen espresso of cappuccino maken en enkele leuke koffie-weetjes komen aan bod.

Koffieproeverij & Italiaanse koffiekaart

€ 49,00 p.p. 2,5 uur

Deze workshop staat volledig in teken van het proeven van diverse koffiesoorten uit verschillende landen en proberen we de verschillende smaken te herkennen. We nemen de Italiaanse koffiekaart met u door waarna u de gelegenheid heeft zelf uw favoriete koffie te maken. Uiteraard krijgt u bij ontvangst koffie of thee met iets lekkers en maken we er een gezellige, ontspannen avond van.

Techniek achter het zetten van espresso en cappuccino

€ 59,00 p.p. 2,5 uur

Heeft u een espressomachine gekocht? Wilt u de fijne kneepjes van het koffiezetten leren? Dan is deze workshop een goede keuze. Tijdens deze workshop leert u hoe u om moet gaan met uw espressomachine, we leggen uit en laten zien hoe u de bonenmaler af moet stellen en leren u melk op te schuimen. Aan het eind van de workshop weet u hoe de machine en bonenmaler werken en kunt u thuis de perfecte espresso of cappuccino zetten!

Barista Cursus

€ 212,00 p.p. 3 x 3 uur

Bent u een echte koffieliefhebber en wilt er meer over leren? Boek dan onze barista-cursus. Een informatieve en gezellige cursus van drie avonden. Tijdens deze cursus leert u omgaan met een espressomachine en bonenmaler, gaan we uitgebreid verschillende koffiesoorten proeven en smaken proberen te herkennen. U leert melk op te schuimen en zelf dranken van de Italiaanse koffiekaart te maken. De laatste avond sluiten we af door in te gaan op de combinatie van koffie en verschillende likeuren en koffie in combinatie met chocolade. Een leuke en lekkere cursus waarbij u na afloop een certificaat van deelname ontvangt.

Les 1: Techniek achter het zetten van espresso en cappuccino

Les 2: Koffieproeverij en Italiaanse koffiekaart

Les 3: Koffie met likeur en chocolade

Locatie:

Nieuwstraat 27, BAARLE-NASSAU 

Inschrijven kan via e-mail:

info@espressomachinewinkel.nl

of telefonisch:

+31(0)13 507 3210

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart