illy Intenso koffiebonen 250 gram
Aanbieding!

illy Intenso koffiebonen 250 gram

6,95 incl. BTW

SKU: 7393

illy Intenso koffiebonen 250 gram

Merk: illy
Serie: Monorabica

 

 

- +
Artikelnummer: 7393 Categorieën: ,

illy Intenso koffiebonen 250 gram

De illy Intenso koffiebonen zijn espressobonen die je koffie net iets meer pit geeft. Speciaal voor koffieliefhebbers die net iets meer pit in hun koffie willen door een iets donkere branding dan normaal en ideaal voor een stevige espresso of ristretto. De illy Intenso koffiebonen bestaan, net als bij de illy Classico, uit 100% Arabica koffiebonen maar dan alleen donkerder gebrand.

Kenmerken:
Inhoud blik: 250 gram

Koffie met pit

De illy Intenso koffiebonen zijn net als de illy Classico van een onbetwiste reputatie. De smaak van de illy Intenso Koffiebonen komt doordat deze net iets langer gebrand worden en op een hogere temperatuur dan de illy Classico. Hierdoor is de koffie net wat pittiger en krachtiger van smaak. De Donkere Branding is er een met durf en energie. Misschien net wat u nodig heeft aan het begin van de dag. Niet dat de Normale Branding niet krachtig is, maar sommige koffiedrinkers willen gewoon net iets meer pit.

De illy Blend

De illy blend bestaat uit maar liefst negen soorten Arabica, die wordt verkregen uit de beste oogsten van drie continenten.  Ieder continent voegt een eigen noot toe aan het eindresultaat, de karakteristieke smaak van illy die reeds 80 jaar wereldwijd bekend is. De blend van de illy Intenso koffiebonen bestaat dus uit 9 Arabicasoorten met de herkomstlanden als Ethiopië, Colombia, Costa Rica, Brazilië en India.

DE DRUKVERPAKKING: EXCLUSIEF VAN ILLY

Als koffie in contact komt met lucht, gaat veertig procent van het aroma binnen acht uur verloren. Om de koffie goed te houden, wordt deze doorgaans vacuüm verpakt. Al van oudsher gebruikt illy een andere technologie. Die is doeltreffend, geoctrooieerd en exclusief. In de blikken van illy wordt inert gas onder druk ingebracht. Zo worden de aroma’s gevangen, gefixeerd en langdurig beschermd. Net zoals een goede wijn, wordt koffie in illyblikken verfijnder, de smaak nog ronder en blijft ook nog langer bewaard. Inert gas (stikstof) is geen additief en lost onmiddellijk op zodra het blik is geopend.

Gewicht1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “illy Intenso koffiebonen 250 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handig voor erbij:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart