Posted in Illy NieuwsNieuws
illy Oktober Promotie 2020

illy Oktober Promotie 2020

Vier de maand van de koffie met ons.

Tijdens de illy Oktober Promotie 2020 ontvang je bij aanschaf van een illy X7 Iperespresso of een illy Y3 Iperespresso een leuke korting en 14 iperespresso capsules om alvast te genieten van je heerlijke kopje illy koffie!

Deze maand kost een X7 maar €139 in plaats van €199, terwijl de illy Y3 iperespresso deze maand maar € 59 kost in plaats van € 89!

illy Y3 Iperespresso

De vernieuwde illy Y3 Iperespresso koffiemachine is nu nóg eenvoudiger in gebruik. Het design is compleet herzien en is ontworpen door architect/designer Piero Lissoni. Dankzij baanbrekende nieuwe technologieën is het mogelijk om voor een zachte prijs zowel een kwalitatieve espresso als filterkoffie te zetten.

Nu tijdelijk voor € 59 in plaats van €89 tijdens de illy Oktober Promotie 2020.

illy X7.1 Iperespresso

De illy X7 iperespresso heeft zijn design van de van de hand van Luca Trazzi: het verwijst op onmiskenbare wijze naar de gebaren van de barista. Een de espresso die u thuis bereidt is net zo goed als die van de koffiebar. Ideaal voor de liefhebbers van espressokoffie, ook bedacht voor wie niet zonder cappuccino kan. Minimale reiniging en onderhoud.
Nu tijdelijk voor € 139 in plaats van € 199 tijdens de illy Oktober Promotie 2020.

There are no reviews yet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart